Vielä yleisön kirjoittelua kaupunginosien meiningistä ja viinijuhlista ennenkuin avaamme omat sana-arkut

Nii-in, tuossa on annettu kaks vinkkiä parista julmasta totuudesta, mikähän se kolmas ois… Kyselyyn oikein vastanneelle luvassa bändiltä jotain kliffaa ja seuraavan levyn tilanteesta kuiskuti-tietoa. Eli palkinnot ovat päätä huimaavia!

Viinijuhlien mediamateriaali odottaa vielä kaapista ulos tuloaan, jostain pitäis vielä saada käsiin parit mukavat videopätkät suviyön soitteluista. Kuvia on julmettu pino, mutta tämä käsittämätön aavikon paahde sulattaa ihmisen voimavarat niinkuin jouluyön palava himmeli pöydän kynttilät, odotellaas niiden valmistumista tuohon viikonlopun vaihteeseen. Kuitenkin ennen Kaavinlinnan rykäisyä ne pitää saada bändikavereidenkin tutkittavaksi, sieltä Kaavilta kun ei varmaa poistuloa ole… No ei vasite, sehän on nykyään varsin rento ja ilmapiiriltään kannustava paikkakunta. Jos vertaa vaikka 90-luvun Iloharju-meininkiin (varsinkin ulkona + välillä sisällä) niin erohan on kuin Kaavilla ja Tuusniemellä!

Jatkamme tästä, yrittäkäämme jaksaa. Ja ne jotka voivat kylmiä virvokkeita juoda päivät läpeensä, nauttikaa nyt, se kylmä kokis ei enää niin makeaa oo tammikuun "helteissä"… Rok!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *