Rockia Tampereella niin ettei jääny message epäselväks!

Ja niinhän se matka alkoi, heiluttaen kumpookin jalakoo… Nimittäin ristiretki Tampellan/Nääsvillen suuntaan kirkkaana kesäaamuna, just soppelisti kesäkuun avauspäivänä. Kaikki ennusmerkit olivat kohdallaan, kelikin kuin tilauksesta, varmaan 20 astetta jo aamutuimaan. Puoli kymmenen maissa lähtö Kuopiosta, oikein iloisesti iloisella porukalla ja iloisimmalla matkustusmuodolla: matkailuautolla!

Auton haltijalla oli vielä joku työhomma matkalla, joten ei todellakaan ajettu suoraan Tampereelle vaan Hämeenlinnan viereen jonnekin tuuran kuuseen. Siellä sit vielä about tunti venaamista ja aurinko se vaan jaksoi porottaa… Uskomatonta, ennenkuin ees päästiin Nääsvillen laitamille niin matkaa oltiin tehty jo about 7 tuntia… Suoraansanottuna nostalgisimmat ja kansallisromanttisimmat mielikuvat matkailuautoilusta ja myyteistä sen ympäriltä karis aika tyylikkästi matkan varrelle… Sit vielä käsittämättömät ruuhkajonot ja vapaan parkkialueen metsästys siihen kaupan päälle niin aika rähjäistä sakkia tuli autosta ulos parkkipaikalla. Joka oli kirjaimellisesti sillan alla joku epämääräinen "vapaa" paikka, buahahaa!

Mutta mutta, niinpä sitä vaan aika haavat parantaa ja varsinkin jos suht’ iso keikka alkamassa samana iltana, japadabaduu. Eihän siinä sen erikoisempaa, hieman isompaan ihmisvirtaan vaan sekaan heilumaan ja avoimin mielin bändiä kuuntelemaan. Sounds good, feels good! Ja Highway to hell lunasti about 20-vuotisen kuuntelun asettamat odotukset: tippa silmässä mukana huutaen… Aijai!

Tunnelmapalaa videon muodossa, naturaalisesti:

 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *