Tasavirtaa ja vaihtovirtaa!

Holy thunder, Batman! Viime perjantaina käytiin bändillä soittamassa Hotelli Savoniassa pipien ihmisten hoitajien bileet, nehän oli yllättävän rempseät ja oikealla tavalla vauhdikkaat "juhlat". Varmaan ne Savonian muistot ja ilmapiirin mielikuvat (ennen keikkaa) olivat vielä vahvasti mielessä eräältä hääkeikalta about vuodelta 2004 tai 2005, elikkäs "vanhalla" RA:lla käytiin silloin soittamassa ihmiset avioliiton ihanaan satamaan. Oli muuten niin kankeat juhlat ettei usko einarikaan, muistaaksemme niistä juhlista jäi elämään ilmavahkona lausahduksena vertaus häistä ja hautajaisista. Siis lähinnä siitä että joskus niissä toisissa bileissä on sittenkin hauskempaa…

Sitpä lauantaina Ullan Krouvissa yhden miehen show, eihän siinä sen erikoisempaa. Tosin lisämomenttia illan kululle antoi viikolla raksalta saatu jonkuntyyppinen afrikan flunssa, kurkku muistutti kaktuksen ja hiekkaimurin risteytystä. Sangen mielenkiintoinen olotila laulamiseen, mutta vähän vaikea lähteä hakemaan sairaslomaa… Heh. Eihän siinä, jeppaillen ja kikkaillen ilta loppuun ja syvä kumarrus. Ullassa on aina letkee tunnelma, ja mitä alkuillasta näki (ja haistoi) niitä ruoka-annoksia niin jossain vaiheessa sinne pitää kyllä lähteä syömäänkin. Anpiliivipol odöör!

Ja aijai, huomenna soittaa kuulema Tampereella päin yks bändi musiikkia.. Thunder! Road trip päälle ja kuuntelemaan kun pikku-ukot soittaa käsittämättömällä volalla kolmen soinnun rokkia. If you want blood, you got it!!!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *