Urheilu on vaarallista!

Kuten luokkakaveri sanoi jo yläasteella, "urheilu on vaarallista", se pätee edelleen tänä päivänä. Varsinkin jos lähtee pulkkamäkeen noin 15 vuoden paussin jälkeen ja pulkassa ei oo rattia.. Sit kun vielä ajautuu tasaiselta rinteeltä töyssymäkeen ja hyppyriltä alastullessa pulkan takanoja on suoraan selkäfileessä kiinni, niin hätäisimmät liikkeet reilun viikon ajaks on helpostikin unohdettu… Noh, elämä opettaa, 15 vuotta sitten pari sisään-ulos -henkäsyä ja takasin mäkee mutta niinkö ikä pistää stoppia menolle?

Keskiviikkona Rakkauden Amatialaiset lähtee TAAS nauhottamaan esittelybiisejä etelän herrojen vakuuttamista varten, se on loputon suo (no jos ei ihan loputon pliis…) mutta eipä tuota mitään varmaan saa jos mitään ei yritä. Vanhoja varmaan vedetään taasen uusiks, ja uusiks myös sovituksellisesti, katotaan mitä sieltä pamahtaa sit loppupeleissä uunista ulos. Samalla varmaan yritetään viimeisiä akusiikkalevyjä rahdata/liimata kattoon seiniin nurkkiin vaikka minnekä, sit mittaushommiin ja toteamaan minnekä ollaan tultu. Vielä tehokkaampi softa löyty mittausten tekemiseen, joten ihan jonkunlaista konkreettista kuvaakin ja vaikka vallan mitä spektrografia pitäis olla. Sehän on kuin kattelis omaa röntgenkuvaa, siitä ei saa ikinä tarpeekseen… Buahaha.

Ai niin, duollekin ois tulossa uus juliste, saattaapi olla aika pitkälle just tämän näkönen kun on paahdettu leipomosta ulos:

Kuukauden päästä on tarkoitus tehdä soolohommille ja duollekin uudet pohjat ja sitä myötä promo-matskuakin, joten sit lyödään vähän enemmän löylyä kokonaisvaltaisesti hommiin. Stay out of dangerous pulkkamäki!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *